Vellutier

De perfecte kaars voor in huis

Een Vellutier-kaars kopen, dat doet u in Amsterdam. Vellutier is een merk dat is opgericht in 2019. Zij hebben gezocht naar de perfecte afwerking, beste inhoud en het unieke uiterlijk voor hun exclusieve kaarsen. Ze hebben unieke kaarsen gemaakt die verandering brengen in iedere ruimte. Dit hebben zij bereikt dankzij de samenwerking met briljante kunstenaars en specialisten op het gebied van glasontwerp, houtbewerking en de geëerde meesters van de wereldparfumerie. U bent meer dan welkom bij Timp Boekhandel in Amsterdam om Vellutier-geurkaarsen te kopen.

Een Vellutier-kaars in verschillende geuren kopen

Indien u een Vellutier-kaars wilt kopen, dan geniet u bij ons van ruim aanbod aan Vellutier-geurkaarsen. De was van de kaars heeft een fluweelachtige structuur. De naam Vellutier komt van het Italiaanse woord ‘velluto’ dat fluweel betekent. Deze was is gemaakt van koolzaad dat uit regionale Europese gewassen komt. Koolzaadwas is een alternatief voor sojawas, omdat de koolzaadwas duurzamer is, mede doordat dit in Europa geproduceerd wordt. De lont van de kaars is gemaakt van hoogwaardig Egyptisch katoen, zodat de vlam mooi en schoon blijft branden tijdens de branduren. Zijn verfijnde vorm, met zijn karakteristieke schuin afgewerkte bovenkant, vormt een perfect figuur met een precies op elkaar afgestemd deksel van echt hout. Een heraldisch logo gegraveerd in het houten deksel benadrukt het unieke karakter van het edele materiaal, dat zijn unieke structuur onthult. Wilt u naast een Vellutier-kaars ook nog andere geurkaarsen kopen? Bij ons kunt u eenvoudig online geurkaarsen kopen. U kunt bij ons een Woodwick-kaars kopen. Daarnaast kunt u een originele Ashleigh & Burwood-geurlamp kopen.

Kom Vellutier-geurkaarsen kopen

In onze prachtige boekhandel aan het Gelderlandplein 147 in Amsterdam vindt u de heerlijkste geuren verwerkt in Vellutier-kaarsen. We nodigen u van harte uit om een Vellutier-kaars te kopen Voor meer informatie over het kopen van Vellutier-geurkaarsen neemt u contact met ons op door te bellen naar 020-6423368. Zo weet u direct of het door u gewenste product op voorraad is. Bekijk ook direct ons aanbod met boeken, tijdschriften, wenskaarten en overige cadeauartikelen.

 

Enjoying Vellutier

  • Trim je lont(en) tot maximaal 5 millimeter.
  • Zorg ervoor dat de oppervlakte van de kaars helemaal vloeibaar is voordat je de kaars dooft.
  • Voor de optimale geurbeleving brand je de kaars nooit langer dan 3-4 uur.
  • Leun achterover en geniet!
  • Plaats de deksel pas terug wanneer de kaars gestold is.