Boekenwinkel in Purmerend

✓ Vandaag besteld, morgen in huis

✓ Speciale lont voor geurkaarsen

✓ Ruim assortiment aan kaarsen

Wilt u een boek kopen in een boekenwinkel in regio Purmerend? Dan bent u meer dan welkom bij Timp boekhandel. We besteden veel zorg aan het aanbieden van de mooiste en meest interessante titels aan onze klanten. Bekijk ook zeker het aanbod aan andere zaken van onze boekhandel in Purmerend.

Bent u opzoek naar een boek

Een boek kopen in onze boekenwinkel in Purmerend

Bij onze boekenwinkel in Purmerend kunt u terecht voor een ruim aanbod aan boeken, tijdschriften, wenskaarten en cadeauartikelen. We zijn constant bezig de meest interessante titels voor u te verzamelen. Wilt u een specifiek boek kopen bij ons in Purmerend? Of bent u eerder op zoek naar een bepaald genre, zoals een roman? We zijn stuk voor stuk gepassioneerd door boeken en geven u maar al te graag advies, indien u fan bent van een bepaald genre, maar niet meteen zoekt naar een specifieke titel. Naast een boekenwinkel in Purmerend, hebben we ook een boekhandel in Amsterdam. Zoekt u een boek dat wij niet in onze boekhandel in Purmerend of in onze andere vestiging aanbieden? Dan bestellen we dit graag voor u. Doorgaans is dit de volgende dag al binnen! Zo geniet u binnen de kortste keren van uw favoriete boek.

Kom langs in de winkel of neem telefonisch contact op

We nodigen u van harte uit om een boek te kopen in onze boekenwinkel aan het Van Burgplein 14 in Purmerend of op onze andere locatie. Bekijk ook meteen ons ruime aanbod aan tijdschriften, wenskaarten en kantoorartikelen. Binnen ons aanbod vindt u zeker de mooiste geschenken voor uiteenlopende gelegenheden. Wenst u een specifiek boek te kopen in onze boekenwinkel in Purmerend? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0299-461120. Zo weet u of het op voorraad is in onze boekhandel in Purmerend of kunt u ons vragen het te bestellen voor u.