Lampe Berger geurlampen

✓ Vandaag besteld, morgen in huis

✓ Speciale lont voor geurkaarsen

✓ Ruim assortiment aan kaarsen

Wie op zoek is naar een boekenwinkel in Purmerend moet zonder twijfel een bezoek brengen aan Timp boekhandel. We besteden veel zorg aan het bieden van de mooiste en meest interessante titels aan onze klanten. Zoekt u een boek? Dan slaagt u zonder twijfel bij ons. Bekijk ook zeker het overige aanbod van onze boekhandel in Purmerend. Kom dan ook snel langs in boekenwinkel in Purmerend.

Bent u opzoek naar kaarsen?

Het uitgebreide aanbod in onze boekenwinkel in Purmerend

Bij onze boekwinkel in Purmerend kunt u terecht voor een ruim aanbod van boeken, tijdschriften, wenskaarten en cadeauartikelen. We zijn constant bezig de meest interessante titels voor u te verzamelen. Zoekt u een boek in het bijzonder? We adviseren u ook graag titels wanneer u niet op zoek bent naar een specifieke titel, maar wel bijvoorbeeld graag een bepaald genre boeken leest. Zoekt u een boek dat wij niet in onze boekhandel in Purmerend aanbieden? Dan bestellen we dit graag. Doorgaans is dit de volgende dag al binnen!

Kom langs in de winkel of neem telefonisch contact op

We nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze boekenwinkel aan het Van Burgplein 14 in Purmerend. Bekijk ook meteen ons ruime aanbod tijdschriften, wenskaarten en cadeauartikelen. Binnen ons aanbod vindt u zeker de mooiste geschenken voor uiteenlopende gelegenheden. Bent u op zoek naar een specifiek boek? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0299-461120. Zo weet u of het op voorraad is in onze boekhandel in Purmerend.

Anderen bekeken ook:

Tijdschriften kopen Amsterdam | Boek kopen Purmerend | Boekhandel in Amsterdam