Ashleigh & Burwood

De perfecte zuivering en parfumering voor in huis

Door een Ashleigh & Burwood-geurlamp te kopen, zuivert u eenvoudig de lucht in uw huis en verwijdert u net zo makkelijk nare luchtjes. Ashleigh & Burwood is een bedrijf dat is opgericht in 1993. Het merk staat bekend om zijn schitterende handgemaakte lampen en heerlijke, verfijnde geuren. Voor een Ashleigh & Burwood-geurlamp kunt u terecht bij onze vestiging in Amsterdam.

Ashleigh & Burwood-geurlamp kopen in Amsterdam

Een Ashleigh & Burwood-geurlamp – die u kunt kopen bij onze vestiging in Amsterdam – is niet alleen een mooi ornament voor bij u thuis; de geurlampen zijn ook erg handig om de lucht snel te zuiveren en de geur te verspreiden. De enige keer dat er een vlam nodig is, is om de katalytische reactie te starten die zowel zuurstof als negatief geladen ionen in de lucht vrijgeeft. Deze zuiveren dan de lucht, verwijderen geuren, bacteriën, schimmelsporen en huisstofmijt, terwijl ze de geur toevoegen. Een Fragrance Ashleigh & Burwood-geurlamp – die u bij onze vestiging in Amsterdam kunt kopen – is een efficiënte en krachtige keuze om uw woning zonder bijkomend vuur te voorzien van een heerlijke geur. Staat de geurlamp aan voor ongeveer 30 minuten? Dan is de lucht in uw woning gezuiverd en wordt er een lekkere geur toegevoegd die wel uren kan blijven hangen.

Kom langs in de winkel of neem telefonisch contact op

We nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze prachtige winkel aan het Gelderlandplein 147 in Amsterdam om een mooie Ashleigh & Burwood-geurlamp te kopen. Bekijk ook meteen ons ruime aanbod met boeken, wenskaarten en andere cadeauartikelen. Hier vindt u altijd iets om uzelf of een ander blij mee te maken. Wilt u een specifieke Ashleigh & Burwood-geurlamp of andere geurkaarsen kopen online of in onze boekhandel met vestigingen in Amsterdam en Purmerend? Wat dacht u bijvoorbeeld van een Woodwick-kaars? Dan mag u ook altijd even met ons bellen op 020-6423368. Zo weet u of het op voorraad is. We hebben overigens ook prachtige Lampe Berger-geurlampen.

Laat geur je inspireren ….
Elke kamer in huis kan voorzichtig
worden gereinigd en voorzien van
geur, het bevorderd welzijn en het
zorgt voor de door u gewenste
sfeer.

In dit filmpje wordt uitgelegd hoe het precies werkt. 

Voor vragen kunt u ook altijd met ons contact opnemen.