Ashleigh & Burwood

De perfecte zuivering en parfumering voor in huis

Door een Ashleigh & Burwood-geurlamp te kopen, zuivert u eenvoudig de lucht in uw huis en verwijdert u net zo makkelijk nare luchtjes. Ashleigh & Burwood is een bedrijf dat is opgericht in 1993. Het merk staat bekend om zijn schitterende handgemaakte lampen en heerlijke, verfijnde geuren. Voor een Ashleigh & Burwood-geurlamp kunt u terecht bij een van de verkooppunten, zoals Timp Boekhandel in Amsterdam.

Ashleigh & Burwood-geurlamp kopen

Een Ashleigh & Burwood-geurlamp – die u kunt kopen bij onze boekhandel in Amsterdam, een van de veelzijdige verkooppunten – is niet alleen een mooi ornament voor bij u thuis; de geurlampen zijn ook erg handig om de lucht snel te zuiveren en de geur te verspreiden. De enige keer dat er een vlam nodig is, is om de katalytische reactie te starten die zowel zuurstof als negatief geladen ionen in de lucht vrijgeeft. Deze zuiveren dan de lucht, verwijderen geuren, bacteriën, schimmelsporen en huisstofmijt, terwijl ze de geur toevoegen. Een Fragrance Ashleigh & Burwood-geurlamp – die u kunt kopen bij ons als een van de verkooppunten – is een efficiënte en krachtige keuze om uw woning zonder bijkomend vuur te voorzien van een heerlijke geur. Staat de geurlamp aan voor ongeveer dertig minuten? Dan is de lucht in uw woning gezuiverd en wordt er een lekkere geur toegevoegd die wel uren kan blijven hangen.

Laat geur je inspireren ….
Elke kamer in huis kan voorzichtig
worden gereinigd en voorzien van
geur, het bevorderd welzijn en het
zorgt voor de door u gewenste
sfeer.

Ontdek de verschillende geuren

We nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze prachtige winkel om een mooie Ashleigh & Burwood-geurlamp te kopen bij ons. Wij zijn een van de Ashleigh & Burwood-verkooppunten waarbij u ook meteen een ruim aanbod met boeken, wenskaarten en andere cadeauartikelen vindt. Hier vindt u altijd iets om uzelf of een ander blij mee te maken. Schaf uw favoriete Ashleigh en Burwoord-geurlamp aan bij een van de leukste verkooppunten bij u in de buurt. Tevens vindt u bij ons een heerlijke Woodwick-kaars. Heeft u vragen voor ons? Schroom niet om ons te bellen op 020-6423368. Zo weet u of het op voorraad is. We hebben overigens ook prachtige Lampe Berger-geurlampen.

In dit filmpje wordt uitgelegd hoe het precies werkt. 

Voor vragen kunt u ook altijd met ons contact opnemen.