Woodwick

Crackles as it burns

Bent u op zoek naar verkooppunten in regio Amsterdam, waar u een Woodwick-kaars kunt kopen? Dan kunt u terecht bij Boekhandel Timp. Een Woodwick-kaars is niet alleen heel leuk om voor uw eigen woning te kopen; u kunt er ook een ander blij mee maken. Bezoek onze vestiging voor een geurkaars van Woodwick en maak een ander er ook enthousiast mee. Naast een Woodwick-geurkaars kunt u ook andere items bij ons kopen.

Wij zijn een van de verkooppunten waar u een Woodwick-kaars kunt kopen

Een Woodwick-kaars is niet zomaar een geurkaars. Een geurkaars van Woodwick heeft naast een warme geur ook nog eens het subtiele geluid van een knapperend haardvuur. Dat heeft alles te maken met het natuurhouten lont. De Woodwick-kaars staat dan ook garant voor sfeer en een knus gevoel. Bovendien kunt u bij onze verkooppunten Woodwick-geurkaarsen kopen uit het grootste aanbod aan geuren dat u ooit heeft gezien. Kunnen we u ergens mee helpen? Laat het ons dan gerust weten. Wij hebben allerlei toffe zaken in onze boekenwinkel in Amsterdam om uw kantoor of woning mee te decoreren!

Onze andere producten

Naast een Woodwick-geurkaars kunt bij ons, als een van de verkooppunten in Nederland, ook andere leuke decoraties kopen. Zo kunt u bij ons een Vellutier-kaars kopen. Daarnaast beschikken wij over de mooiste Lampe Berger-geurlampen! Het maakt niet uit welke kamer u wilt inrichten: wij hebben het voor u.

Kom langs in de winkel of neem telefonisch contact met ons op

Indien u verkooppunten zoekt, waar u een Woodwick-kaars kunt kopen, nodigen we u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze winkel. Bekijk ook meteen ons ruime aanbod met boeken, tijdschriften, wenskaarten en overige kantoorartikelen. Zoekt u een boek en kunt u het bij ons niet vinden? Vaak kunnen we het voor u bestellen en hebben we het de volgende dag al in huis. Dit kunnen wij ook doen op het moment dat u een Woodwick-geurkaars wilt kopen. Voor meer informatie, zoals vragen over de voorraad, kunt u ons bellen op ons telefoonnummer 020-6423368.