Woodwick

Crackles as it burns

Wanneer u écht wilt genieten van een heerlijk geurende woonkamer, dan moet u zeker een Woodwick kaars kopen bij Timp boekhandel in Purmerend. Een Woodwick kaars is niet alleen heel leuk om voor uw eigen woning te kopen; maak er ook een ander blij mee of bekijk het overige aanbod aan cadeauartikelen bij onze vestiging in Purmerend.

Een Woodwick kaars kopen met een subtiele noot

Een Woodwick kaars is niet zomaar een geurkaars. Het is een kaars die naast een warme geur ook nog eens het subtiele gevoel van een knapperend haardvuur met zich meebrengt. Dat heeft alles te maken met de natuurhouten lont. De Woodwick kaars staat dan ook garant voor sfeer en een knus gevoel. Bovendien kunt u bij ons in Purmerend Woodwick kaarsen kopen uit het grootste aanbod met geuren dat u ooit heeft gezien. Kunnen we u ergens mee helpen? Laat het ons dan gerust weten.

Kom langs in de winkel of neem telefonisch contact op

Als u een Woodwick kaars wilt kopen, dan nodigen we u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze winkel aan het Van Burgplein 14 in Purmerend. Bekijk ook meteen ons ruime aanbod met boeken, tijdschriften, wenskaarten en overige cadeauartikelen. Zoekt u een boek en kunt u het bij ons niet vinden? We kunnen  het voor u bestellen en hebben we het de volgende dag al in huis. Voor meer informatie, zoals vragen over de voorraad, kunt u ons bellen op ons telefoonnummer 0299-461120.

Anderen bekeken ook:

Lampe Berger geurlampen | Boekenwinkel Purmerend | Vellutier kaars kopen Amsterdam