Woodwick

Crackles as it burns

Bent u op zoek naar verkooppunten in regio Purmerend, waar u een Woodwick-kaars kunt kopen? Dan kunt u terecht bij Timp Boekhandel. Een Woodwick-kaars is niet alleen heel leuk om voor uw eigen woning te kopen; u kunt er ook een ander blij mee maken. Bezoek onze vestiging maak er ook een ander enthousiast mee of bekijk het overige aanbod aan cadeauartikelen bij onze vestiging in Purmerend.

Een Woodwick-kaars kopen met een subtiele noot in een van onze verkooppunten

Een Woodwick-kaars is niet zomaar een geurkaars. Het is een kaars die naast een warme geur ook nog eens het subtiele gevoel van een knapperend haardvuur met zich meebrengt. Dat heeft alles te maken met het natuurhouten lont. De Woodwick-kaars staat dan ook garant voor sfeer en een knus gevoel. Bovendien kunt u bij onze verkooppunten en Amsterdam en Purmerend Woodwick-kaarsen kopen uit het grootste aanbod aan geuren dat u ooit heeft gezien. Kunnen we u ergens mee helpen? Laat het ons dan gerust weten.

Onze andere producten

Naast een Woodwick-kaars kunt in onze verkooppunten in Amsterdam of Purmerend ook andere leuke kantoorartikelen kopen. Wilt u bijvoorbeeld ook een Vellutier-kaars kopen? Of wat dacht u van Lampe Berger-geurlampen? Wij hebben allerlei toffe zaken in onze boekenwinkels in Purmerend en Amsterdam om uw kantoor of woning mee te decoreren!

Kom langs in de winkel of neem telefonisch contact op

Indien u verkooppunten zoekt, waar u een Woodwick-kaars kunt kopen, nodigen we u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze winkel aan het Van Burgplein 14 in Purmerend. Bekijk ook meteen ons ruime aanbod met boeken, tijdschriften, wenskaarten en overige cadeauartikelen. Zoekt u een boek en kunt u het bij ons niet vinden? Vaak kunnen we het voor u bestellen en hebben we het de volgende dag al in huis. Voor meer informatie, zoals vragen over de voorraad, kunt u ons bellen op ons telefoonnummer 0299-461120.