Lampe Berger geurlampen

✓ Vandaag besteld, morgen in huis

✓ Speciale lont voor geurkaarsen

✓ Ruim assortiment aan kaarsen

Wilt u een keuze maken uit een ruim aanbod van Lampe Berger geurlampen, dan moet u zonder twijfel het aanbod van Timp boekhandel in Purmerend bekijken. U kunt hier ook terecht voor boeken, tijdschriften, wenskaarten en cadeauartikelen. Kunnen we u ergens mee helpen? Laat het ons dan weten.

Bent u opzoek naar kaarsen?

Lampe Berger geurlampen kopen in Purmerend

Lampe Berger (Maison Berger) geurlampen kopen zorgt voor de zuivering van nare luchtjes in huis. Daarbij laat Lampe Berger een aangename geur achter, zonder dat deze overheersend is. Let bij ons aanbod van Lampe Berger in Purmerend niet alleen op het ruime aanbod van geuren, maar ook op de schitterende geurlampen welke al decoratie op zich zijn. Het systeem werkt heel eenvoudig. Kies een lamp die u mooi vindt en een geur die bij u past. Vul de lamp tot driekwart met de betreffende geur. Plaats vervolgens de lont, steek deze aan en laat het twee minuten branden. Na twee minuten blaast u de vlam uit, plaatst u de sierdop en geniet u vijftien à twintig minuten van een heerlijke geur, alvorens u de afsluitdop weer plaatst om de brander te doven.

Kom langs in de winkel of neem telefonisch contact op

We nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze prachtige boekhandel aan het Van Burgplein 14 in Purmerend. Voor meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar 0299-461120 voor onze vestiging in Purmerend. Zo weet u direct of het door u gewenste product op voorraad is. Bekijk ook direct ons aanbod van boeken, tijdschriften, wenskaarten en overige cadeauartikelen, geurkaarsen en -lampen.

Anderen bekeken ook:

Ashleigh & Burwood geurlamp kopen | Boekenwinkel Purmerend | Vellutier kaars kopen Amsterdam