Lampe Berger biedt u verschillende geurlampen aan

✓ Bezorgen én afhalen mogelijk
✓ Lees- en cadeautips
✓ Zeldzame tijdschriften

Lampe Berger heeft verschillende geurlampen en deze kunt u gemakkelijk kopen bij Timp Boekhandel in Amsterdam. U kunt hier ook terecht voor boeken, tijdschriften, wenskaarten en cadeauartikelen. Deze verkopen wij zowel in onze winkel als online! Kunnen we u ergens mee helpen? Laat het ons dan weten.

Bent u opzoek naar kaarsen?

Lampe Berger als merk van geurlampen in onze winkel

Met de geurlampen van Lampe Berger (Maison Berger) die u vindt in onze winkel in Amsterdam, zorgt u voor de zuivering van nare luchtjes in huis. Daarbij laat Lampe Berger een aangename geur achter, zonder dat deze overheersend is. Let bij ons aanbod van Lampe Berger niet alleen op het ruime aanbod van geuren, maar ook op de schitterende geurlampen, welke al decoratie op zich zijn. Het systeem werkt heel eenvoudig. Kies een lamp die u mooi vindt en een geur die bij u past. Vul de lamp tot driekwart met de betreffende geur. Plaats vervolgens de lont, steek deze aan en laat het twee minuten branden. Na twee minuten blaast u de vlam uit, plaatst u de sierdop en geniet u vijftien à twintig minuten van een heerlijke geur, alvorens u de afsluitdop weer plaatst om de brander te doven. Wilt u ook een Ashleigh & Burwood-geurlamp kopen? Of denkt u eraan om een Vellutier-kaars te kopen? Ook dat kan bij ons!

Bel ons op voor de actuele voorraad

Kom langs in de gezelligste boekenwinkel van Amsterdam indien u geurlampen van Lampe Berger wilt kopen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar 020-6423368. Zo weet u direct of het door u gewenste product op voorraad is. Bekijk ook direct ons aanbod aan boeken, tijdschriften, wenskaarten en overige cadeauartikelen, geurkaarsen en -lampen.