Geurkaarsen kopen in een online boekenwinkel

✓ Bezorgen én afhalen mogelijk
✓ Lees- en cadeautips

✓ Zeldzame tijdschriften

Wilt u de heerlijkste geurkaarsen kopen in een online winkel? Een geurkaars kopen in Amsterdam of online doet u bij Timp Boekhandel. Geniet van een ruim aanbod aan verschillende geuren en merken en kies wat het beste bij u past. Bekijk ook direct de rest van ons aanbod.

Bent u op zoek naar kaarsen?

De heerlijkste geurkaarsen kopen in onze online winkel

Online geurkaarsen kopen doet u bij Timp boekhandel. Kiest u ervoor om een geurkaars te kopen bij onze vestiging in Amsterdam, dan heeft u keuze uit verschillende merken. Denkt u hierbij aan onder andere het merk Vellutier, dat u in ons assortiment vindt. Deze merken hebben hun eigen heerlijke geuren. Loop daarom gerust onze vestiging in Amsterdam binnen om een geurkaars te kopen. Wilt u de geurkaarsen online kopen? Dan heeft u ook keuze uit merken zoals Ashleigh & Burwood. De heerlijke interieurparfum van Lampe Berger (Maison Berger) en geurkaarsen van Woodwick vindt u tevens binnen ons assortiment. Kunnen we u ergens mee helpen? Laat het ons dan weten en we staan voor u klaar.

Kom langs in de winkel of bel ons

We nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze prachtige boekhandel aan het Gelderlandplein 147 in Amsterdam om een geurkaars te kopen. Bekijk ook meteen ons ruime aanbod aan boeken, wenskaarten, tijdschriften en cadeauartikelen. Hier vindt u altijd iets om uzelf of een ander mee te verblijden. Bent u op zoek naar een specifieke geurkaars of een ander artikel? Dan mag u ook altijd even met ons bellen op nummer 020-6423368. Zo weet u of het op voorraad is. U kunt ook het contactformulier invullen.